Здравейте, Приятели,

Искате ли да постигнете тялото, за което сте мечтали?

Работил съм със стотици клиентии и знам вашите проблеми.

Кой съм Аз?

Здравей,

Казвам се Христо Ченов, работя като фитнес инструктор и управител в Атлетик Фитнес от 2007г. до момента. Дългогодишен състезател, шампион и медалист по лека атлетика в спринтовите дисциплини. Участвал съм в подготовката на няколко национални шампиона в спринтови и препядствени бягания. Завършил съм НСА треньорски профил, специалност лека атлетика.

Голяма част от живота си прекарах в спорта, дали като треньор, състезател или просто любител, но това време формира и разви в мен идеи и принципи, които са неизменна част от същността ми и разбирането ми към света. Преследвайки с по-голям или по-малък успех своите цели аз успях да открия, преживея и достигна до много безценни за мен моменти, но паралено с това забелязах и колко много хора не могат напълно ефективно да се възползват от спортния и здравословен начин на живот. Все повече и повече хората осъзнават нуждата да бъдат здрави и добре изглеждащи, като неизменна част от представата за успешна реализация в живота или даже по-скоро като нейн неизменен фактор. Бъдейки успешни в професионален план, личен или обществен, притежаващи някакъв талант или просто като съвестни хора, ние не бихме могли да постигнем това или да го задържим, ако сме в лошо здраве. Разбира се, спорта не е гаранция за това, но до голяма степен ще ви съдейства да бъдете по-здрави физически, да изглеждате по-добре, подпомага психическото здраве и развива характер и морални принципи,

Спорта има и редица възпитателни функции и много такива социални. С каквото и да се занимавате, ако имате добра физическа култура ще го правите по-добре.Със създаването на настоящия проект искам да споделя информация, идеи и съвети с широката част от третиращите и да направим техния престой в залата по-ефективен. За тези, които никога не се занимавали (КАКВО ЧАКАТЕ, направете си най-цения подарък) ..да направим първата крачка по-лесно. Ще намерите неща свързани с тренировките, храненето, мотивация, възстановяването и редица практически съвети, които да ползвате в залата, игрища, писти, салони... сред природата или постепенно да допълнят вашия спортен начин на живот.Не претендирам за пълна изчерпателност и винаги ще се радвам да допълвате и споделяте информация и опит, който все пак ще е от полза на тези, които наистина се нуждаят. За друго обаче претендирам, за идеята да се предава знанието "нататък" за това да бъдеш полезен и да осмислиш своя труд като го видиш като основа за бъдещи успехи и радости!Бъдете част от своята мечта, като почнете да я реализирате стъпка по стъпка!

Успех!

Ваш,

Христо Ченов!​

С какво мога да ви бъда полезен?

Дългогодишният ми опит в работата ми с клиенти ми дава уникалната възможност да мога да помагам на хора от всякаква възраст и моментно физическо състояние. 

За кого за подходящи моите съвети

За мъже

За жени

За малки и големи

Мнения на клиенти

Искам да изкажа,моята признателност и уважение,към моя треньор и приятел Христо затова, че проявява голямо търпение професионализъм,разбиране уважение и загриженост към всички, които спортуват. Благодарение на него и на неговите съвети, постигам все по-добри резултати. Успех Ице!

Златка
Ивана

Няма човек, който да може да те мотивира по начина, по който може да те мотивира Ченозавъра! Благодарение на него не се отказах, нахъсвах се 10 пъти повече и вярвах в себе си! Христо винаги ще помогне, без значение дали ще обяснява нещо, ще дава насоки или ще те пази! Всеки трябва да има един такъв човек в живота си - дисциплиниран, сериозен, умен и добър! ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

В живота няма нищо случайно – така казват! Много пъти съм разказвала моята история за пълната ми промяна - за една година имам повече от 20 последователи...мотивирани от моите свалени 23кг, от начина по който се промених като характер и личност, от щастието което виждат в очите ми когато им разказвам за залата в която тренирам, за нетърпението с което чакам да дойде време за следващата тренировка (следващия ден)! Всичко дължа на моя треньор :) Никога не съм си помисляла, че ще заобичам толкова подобен вид тренировки – за мен дъмбелите и лостовете бяха нещо на което не обръщах внимание в залата и смятах, че „те са за мъжете”, струваше ми се скучно и безинтересно – предпочитах груповите занимания, а сега нещата са съвсем по-други :) и това се случи, защото всеки ден виждам някой, който не е просто на работа, който толкова обича работата си и зарежда всички около себе си с хъс и желание за живот! Някой даващ сили на всички нас които понякога го ядосваме и не запомняме какво ни казва! Много се радвам, че попаднах точно на теб Hristo Chenov и че не се отказваш от това да даваш опита си на хората .. Без теб нямаше да успея! Благoдаря за пореден път за силата, мотивацията, съветите които ми даваш всеки ден

Цвети

Започнете своята промяна СЕГА

Не се колебайте и се свържете с мен.
Безплатно е :)

За контакти

За повече информация и връзка с мен:

email: hristochenov@gmail.com

facebook.com/HRISTOCHENOVBG

__CONFIG_custom_phone__{"phone_no":"0885 447745","phone_text":"_tveutf8_041f_tveutf8_043e_tveutf8_0437_tveutf8_0432_tveutf8_044a_tveutf8_043d_tveutf8_0435_tveutf8_0442_tveutf8_0435","mobile_phone_text":"_tveutf8_041f_tveutf8_043e_tveutf8_0437_tveutf8_0432_tveutf8_044a_tveutf8_043d_tveutf8_0435_tveutf8_0442_tveutf8_0435","color":"red"}__CONFIG_custom_phone__